Smage Fyldte Chokolader Lakrids: Lakridsmagi omsluttet af cremet hvid chokolade. Karamel: Karamelliseret chokolade med blød og sød karamel. Snemand: Julekrydret ganache i hvid chokolade. Kokos-hindbær: Kokos og hindbær forenet i lækker mørk chokolade. Crème Brûlée: Karamelliseret chokolade med sprød karamel og vanilje ganache. Risalamande: En julet klassiker med kirsebær og mandel i mørk chokolade. Flødeboller Klassisk: Vaniljeskum, marcipan og mørk chokolade. Karamel: Vaniljeskum, karamel, daim og mørk chokolade. Tiramisu: Vaniljeskum, kaffe ganache, savoiardi og mørk chokolade. Oreo: Vaniljeskum, vanilje ganache, oreo og mørk chokolade. Lakrids: Vaniljeskum, hindbær og lakrids ganache, frysetørret hindbær og hvid chokolade. Karamel 2.0: Vaniljeskum, karamel, kiks og karamelliseret hvid chokolade. Klassisk flødeboller som juletræ: Vaniljeskum, marcipan og mørk chokolade drysset med kokos. Friske Chokoladebrud Hindbær og blåbær i hvid chokolade. Ristede hele pistacienødder, mandler og kandiseret appelsin i hvid chokolade. Ristede hele hasselnødder i karamelliseret hvid chokolade. Ristede hele hasselnødder i mørk chokolade. Nut-trio: Ristede hele pistacienødder, hasselnødder og mandler i mørk chokolade Ristede hele mandler i mørk chokolade. NY SMAG: Ristede mandler og kandiseret appelsin i mørk chokolade. NY SMAG: Ristede hele hasselnødder i hvid chokolade. NY SMAG: Hele ristede mandler i karamelliseret hvid chokolade. XX NY SMAG: Ristede hele cashenødder og tranebær i mørk chokolade.