Kvalitets råvareR
Mine råvarer er nøje udvalgte og jeg forsøger altid at finde de bedste kvaliteter, når jeg køber ind. F.eks bruger jeg altid Piemonte hasselnødder og mine mandler er oftest fra Spanien afhængig af, hvor høsten har været bedst.
Chokoladen køber jeg i Belgien og alt afhængig af smagsprofilen stammer chokoladebønnerne fra flere forskellige steder i verden.
Nicolais ganacher er baseret på chokolade og dansk fløde.
Populære produkter
-
Flødebolle – Kokos
30,00 kr. -
Påskeæg 8 stk
180,00 kr. -
Påskeæg 16 stk
300,00 kr. -
Flødebolle – Klassisk
30,00 kr. – 200,00 kr.
Håndlavet og frisklavet chokolade
Alt chokolade der kommer fra Nicolais chokoladekøkken er frisklavet og lavet i hånden. Nicolais ganache til fyldte chokolader er håndrørte, ligesom chokoladeskallerne er håndstøbte.
Nicolai tilsætter ikke konserveringsmidler til flødeboller og fyldte chokolader og de har derfor en kortere holdbarhed.
Du kan også tydeligt smage, at Nicolais brud og p-barer er friskfremstillede. Begge dele er skåret ud i hånden og p-barer er hånddyppet i chokolade. Disse to produkter har en lidt længere holdbarhed end flødeboller og fyldte chokolader.
Bæredygtighed
Nicolai har desværre ikke selv en chokoladeplantage i baghaven i Aarhus. Derimod så handler Nicolai med leverandører der har en strategi og praktiserer bæredygtighed.
Derudover er Nicolais emballageløsninger baseret på at der skal anvendes så lidt plast som muligt og at emballagen skal være genanvendelig.
Nicolai sparer pt. sammen til et solcelleanlæg til foodtrucken.
Nicolais historie
Nicolai startede med at lave chokolade til salg som 13-årig. Idag er jeg mange chokoladekurser klogere og mange investeringer i mit chokoladekøkken fattigere. Men glæden, ved at lave lækkert håndlavet chokolade, er kun blevet større. Jeg prøver at lytte til, hvad mine kunder efterspørger og følger min egen intuition og nysgerrighed, når jeg leger og udvikler nye varianter og produkter.